Przejdź do treści Przejdź do stopki

NASZA HISTORIA

Serhat Aydin
Właściciel

Jak to się wszystko zaczęło?

Wszystko zaczęło się w Mardin, w moim rodzinnym domu. Miałem szczęście poznać najwspanialsze smaki domowej, tradycyjnej kuchni tureckiej i kurdyjskiej. Posiłki, które jadłem z rodziną na kocu przed domem na zawsze zapadły w moją pamięć.

Po przeprowadzce do Polski, tęskniłem do smaków dzieciństwa, takich restauracji po prostu w Polsce nie było. Najpierw otworzyłem turecką kuchnię na Mazurach w naszym rodzinnym Jabłoń Lake Resort, a później w Warszawie na Powiślu.

Nar Restaurant to spełnienie moich marzeń – tradycyjne dania w eleganckiej oprawie, w pięknej restauracji  w towarzystwie tureckich win i shishy.

Chciałbym stworzyć przestrzeń do ciekawych spotkań, delektowania się jedzeniem, do słuchania tureckiej muzyki na żywo czy wypicia dobrego drinka w biznesie, poza biurowym schematem lub w gronie przyjaciół

Rodzaje Mezze
8080
Czas Palenia Shishy
80-2 godz.
Ile Pide Wypiekamy Dziennie?
808080
Rodzaje Kebabów w Turcji
8080
Go to Top