NASZA HISTORIA
Serhat Aydin
Właściciel
Jak to się wszystko zaczęło?
Wszystko zaczęło się w Mardin, w moim rodzinnym domu. Miałem szczęście poznać najwspanialsze smaki domowej, tradycyjnej kuchni tureckiej i kurdyjskiej. Posiłki, które jadłem z rodziną na kocu przed domem na zawsze zapadły w moją pamięć.
Po przeprowadzce do Polski, tęskniłem do smaków dzieciństwa, takich restauracji po prostu w Polsce nie było. Najpierw otworzyłem turecką kuchnię na Mazurach w naszym rodzinnym Jabłoń Lake Resort, a później w Warszawie na Powiślu.
Nar Restaurant to spełnienie moich marzeń – tradycyjne dania w eleganckiej oprawie, w pięknej restauracji w towarzystwie tureckich win i shishy.
Chciałbym stworzyć przestrzeń do ciekawych spotkań, delektowania się jedzeniem, do słuchania tureckiej muzyki na żywo czy wypicia dobrego drinka w biznesie, poza biurowym schematem lub w gronie przyjaciół